27 Aralık 2013 Cuma

ÜKG Blog Tur: Sins & Needles | Kitap Tanıtımı


Herkese merhaba!
Bu senedeki son turumuzda inceleyeceğimiz, yurt dışında çok sevilen Artist üçlemesinin ilk kitabı, Sins & Needles hakkında tur öncesi biraz fikriniz olsun diye tanıtım hazırlayalım dedik. Kitabın konusunu ve diğer detayları bu yazıda bulabileceksiniz. Yorumlarımız, alıntılar, ön okuma ve diğer paylaşımlarımızı ise 28-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan blog turunda inceleyebilirsiniz. Ayrıca bu tur bizim ilk İngilizce turumuz yani kitabı orijinal dilinde okuduk ve her zamanki gibi size en iyi şekilde tanıtmaya çalışacağız. Bir de çok sorulduğu için burada da belirtelim, kitabın ülkemizdeki yayın hakları alındı. Bunun dışında kim aldı ve ne zaman yayınlanır gibi soruların cevabını henüz biz de bilmiyoruz.

Sins & Needles (The Artists Trilogy, #1)
Yazar: Karina Halle
Seri: The Artist Trilogy #1/3
Yurt Dışı Yayın Tarihi: Ocak, 2013
Tür: Aşk, Macera, Yetişkin
Goodreads Puanı: 4.16 (11.150+ oylama)
Sayfa Sayısı: 438
Not: Türkiye'deki yayın hakları alındı.
  Ellie Watt hayatına sürekli sıfırdan başlamaya alışık biridir. Soyguncu bir çetenin kızı olarak çocukluğunu ailesinin son dolandırıcılığı için kullanılmaya alışık şekilde geçirmiştir. Şimdi daha büyümüş, akıllanmış ve dolandırıcılığı sanat haline getirdiği hayatından emekli olmaya hazırdır. Ama kuru topraklardan oluşan California'daki Palm Valley'e tekrar dönmesi umduğundan daha fazla ayartıcı sebep taşımaktadır; Camden McQueen. Bir zamanlar okulun ucubesi olarak bilinen Camden tanıdığı çocuğa göre daha iri ve kötüleşmiş, kendi işini yöneten yetenekli bir dövme sanatçısına dönüşmüştür. Ellie Camden'ın hala ona aşık olduğuna güvenirken hesaba katmadığı şey ise karşılıksız aşkın zamanla ne kadar kolay saplantıya dönüşebileceğidir.

  Camden Ellie'nin onu dolandırma planlarını farkettiğinde ona rededemeyeceği bir teklifte bulunur ama özgürlüğünün bir bedeli vardır ve bu da Ellie ile Camden'ı zorlu bir yolculuktan geçirecektir.
***
"Bu kitap beni tamamen esir etti." - USA TODAY

"Karanlık, cesur ve kesinlikle seksi, Sins & Needles tehlikeli bir yanı olan çağdaş aşk romanı hayranlarının tam aradığı kitap." - Xpresso Reads

"Bu kitap okuyucuyu süratli bir yolculuğa çıkarırken keskin dönüşleriyle daha fazlası için yalvarır halde bırakıyor." - Addicted to Heroines

Çeviri: ÜKG

BAŞ KARAKTERLER



ALINTI



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...