16 Kasım 2011 Çarşamba

İstanbul Kitap Fuarı Hatırası

Dün itibariyle ben de İstanbul Kitap Fuarına ilk kez gitmiş bulundum. Evet, çok uzaktı. Üç vasıta değiştirerek saatlerce yol katettik ama değdi doğrusu. Daha önce Adana'daki TÜYAP Kitap Fuarına her sene gidiyordum ancak tıpkı anlatıldığı gibi İstanbul'dakinin tadı ayrıymış. Sayamadığım kadar salon, yayınevi orada durmuş beni çağırıyordu. Ben de vizelerin arasından bir günlüğüne sıyrılıp kollarıma açarak onlara koştum. Ne kadar hasılat çok olmasa da zevk almış ve yorgun argın bir halde eve döndüm. Toplamda 5 kitap, bir sürü ayraç ve güzel anılarla birlikte tabii...




Fuarın en güzel standlardan biri de DEX'indi. 'Küller' baskılı poşeti ve hediye ettiği rozet de benim gibi koleksiyon meraklıların saklayacağı harika bir sürpriz oldu.

4 yorum :

  1. Kelebek muhteşemdir.

    YanıtlaSil
  2. Neredeyse yarı fiyatına aldığım için mutluyum, neredeyse bir yıldır listede alınmayı bekliyordu. Umarım beklediğim ve dediğin gibidir.

    YanıtlaSil
  3. Of! Çok kıskandım ya :( Ben sadece Adana'daki kitap fuarına gidebiliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Uzun yıllardır Adana'dakine gidiyordum ben de. Bu sene İstanbul'a gitmek kısmet oldu. Adana'daki de güzeldir, her şehirde yok. Kıymetini bilmeliyiz. :) Umarım bu yıl oraya da gidebilirim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...