7 Eylül 2012 Cuma

Kargo Neler Getirdi?

İki günde iki kargo. Bakalım "kargo neler getirmiş?"

Daha önce blogumda bahsetmedim ama kitap bloggerları olarak bir etkinlik düzenliyoruz: Blog Tur. Blog Tur'u çerçevesinde seçtiğimiz bir kitabı, yayınevinden de destek alarak, daha yakından tanıma ve tanıştırma imkanı buluyoruz.

İlk Blog Tur'umuz DEX'in yayımladığı Ruhsuz'u ele alacak. Kitap, bugün elime ulaştı. Blogumda Ruhsuz'un ve yazarının tanıtımlarını ve kitabın detaylı bir yorumunu bulabileceksiniz. Etkinliğe katılan diğer 10 blog da çeşitli harika yazılarla ve çekilişlerle okunmayı bekliyor olacak. 1. Blog Turu 9 Eylül Pazar günü gerçekleşecek. Şimdiden takvimlerinizi işaretleyin.

İşte DEX'in gönderdiği paketten çıkanlar da bunlar. Kapak ne kadar da güzel duruyor, değil mi?


Ayrıca, geçenlerde çok sevgili Kitab-ı Sevda'nın yazarı Merve'yle bir kitap değiş-tokuşu yaptık. Ben ona favori yazarı Laurell K. Hamilton'un, baskısı bitmiş kitabı Gölgelerin Öpücüğü'nü yolladım, o da bana bu harika iki kitabı gönderdi. Ben ondan sadece bir kitap istemiştim fakat böyle bir sürpriz yaparak beni çok mutlu etti. The Picture of Dorian Gray/Dorian Gray'in Portresi uzun zamandır okumak istediğim klasiklerdendi. Lord of Flies/Sineklerin Tanrısı da öyle. Üstelikle Lord of Flies'ın bu baskısı hayli eski ve kitabın eski sayfaları muhteşem kokuyor.


6 yorum :

  1. Güle güle oku canım!

    Kitabı en sevdiğim yere koydum(Kesinlikle Dumandan uzakta, Allah korusun)Pazartesi ilk işim okumak olacak :D Bugün kargom gelirse bende paylaşmayı düşünüyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin daha da keyifle okuyacağına eminim. :D Bir kitabı bulduğuna bu kadar çok sevinen az insan vardır herhalde. Ama anlıyorum seni. Çünkü aynı durumda ben de aynı tepkiyi verirdim. :D
      Kocamana öpücüklerimi sana da Duman'a da yolluyorum. Kedilere özgürlük! (Ama kitapları yırtmasınlar.)

      Sil
    2. Evet, kitaplar değerli! :D

      O kitabı istiyordum anlıyor musun, istiyordum! :D
      Oda sana kuyruğunu sallıyor(kıskandım) :d

      Sil
    3. İstiyordun ve aldın! Daha ne istiyorsun? :D
      Hiç kıskanma. Kedilerle aram iyidir. Tanımıştır beni büyük ihtimalle. :D

      Sil
  2. Ruhsuz'u bende ne zamandır aldım ama daha fırsatım olmadı okumaya :D kapağı gerçekten müthiş +.+

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman kitabı okumadan bir Blog Tur'umuza göz atarsın, belki gaza gelir sen de hemen sonra başlarsın. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...