29 Eylül 2013 Pazar

ÜKG 1. Yılını Çekilişle Kutluyor!

Merhabalar! FB sayfamızı takip ediyorsanız, dün sizlere bir sürprizimiz olduğunu duyurmuştuk. Ütopik Kızların Günlüğü adı altında birleşen ve şimdiye kadar 15 tura imza atan ekibimizin kuruluş yıl dönümü bu ay! Biz de 1. yılımızı güzel bir etkinlikle kutlamak istedik ve sizler için bol kitaplı bir çekiliş hazırladık. Ama 1.yıl sürprizlerimiz çekilişle sınırlı kalmayacak, bizi takip etmeye devam edin!! Bu çekilişimize katkı sağlayan, bu güzel kitapları size ulaştırmamıza yardımcı olan yayınevlerine ve yazarlarımıza çok teşekkür ederiz!

April Yayınları
Feniks Kitap
Yabancı Yayınları
Arunas Yayıncılık
Altın Bilek Yayınları
Kahve Yayınları
DEX ve Doğan Kitap
Aspendos Yayınevi
ve
Eser Gündüz
Duygu Özlem Yücel
Sümeyye Akarçay

Çekiliş kuralları.
  • Çekilişimiz 29 Eylül 2013'de başlayıp 14 Ekim pazartesi günü bitecektir.
  • Ek hesaplardan katılım yapanlar çekiliş listesinden silinecektir.
  • Kaybolan kitaplar için sorumluluk kabul etmiyoruz.
  • Çekiliş bittikten sonra size e-mail atacağız lütfen bize verdiğiniz adresleri kontrol edin.
  • Sonuçlar açıklandıktan ve e-mailler gönderildikten sonra iki gün içinde sizden dönüş bekliyoruz, eğer bu süreyi aşarsanız hakkınız başkasına geçmiş olacak.
  • Çekiliş sonucunda size çıkan kitapları değiştirmek gibi bir imkanımız yok, ancak iki gün içinde kazanan arkadaşlar kendi aralarında anlaşır ve kitaplarını değiştirmek isterlerse ve iki taraftan da bunu doğrulayan e-mail gelirse kazanan kişilerin kitaplarını diğer tarafa gönderebiliriz.
İyi şanslar! ÜKG ile kalın!
a Rafflecopter giveaway

25 Eylül 2013 Çarşamba

15. ÜKG Blog Turu: Dublin Caddesi - Samantha Young


Merhabalar,

Hatırlarsanız ÜKG henüz ÜKG olmadan ilk turunu DEX ile yapmıştı. Şimdi yine bir işbirliği yaparak 1. yılımıza yaklaşırken DEX'in alt markası olan DEX Plus'un ilk kitabını tur kitabı olarak inceleme mutluluğunu sizlerle paylaşıyoruz. 

Bahsi geçen kitap benim ve ÜKG üyelerinin çoğunun daha önce severek okuduğu Dublin Caddesi/On Dublin Street. Yetişkinlere yönelik romans kategorisindeki bu kitabı sizin de merak ettiğinizi çok iyi biliyoruz. Bu turda kişisel nedenlerden ötürü pek fazla emek sarf edemediğimi düşünsem de umarım karakter fihristi ve playlist'ten oluşan yazımı beğenirsiniz. Yardımları için Sevgili Kitap'ın çok sevgili sahibesi Ezgi'ye teşekkürü borç bilirim.

Keyifli turlar!

Tur Takvimi;

19. 09. 2013 | Romancekolik - Karakter Söyleşisi
20. 09. 2013 | Zimlicious - Yazarla Söyleşi
21. 09. 2013 | Yorumbaz - Kitap Yorumu
22. 09. 2013 | Sevgili Kitap - Kitap Yorumu & Alıntılar
23. 09. 2013 | Kitab-ı Sevda - Aşk, Aile ve Arkadaşlık
24. 09. 2013 | Kitap Esintisi -
25. 09. 2013 | Kitap Hayvanı'nın Günlüğü - Karakter Fihristi & Playlist


Tanıtım:

Joss geçmişte yaşadığı acıları bir kutuya kilitleyip her şeyi unutmak için Amerika'dan İskoçya'ya yerleşmişti ve şimdi yeni bir ev arıyordu.Bulduğu ev Dublin Caddesi'ndeki havalı binalardan birindeydi.Yolda bir adamla karşılaştı.
Takım elbiseli, bronz tenli, çıldırtıcı İskoç aksanlı, maço tavırlı, seksi bakışlı Braden'la.
Joss, Braden'ın her zaman kolunda taşıdığı Barbİe kılıklı kızlardan biri değildi, olmaya da hiç niyeti yoktu.
Ama insan arzularına nereye kadar gem vurabilir?
Kalbiniz başka, beyniniz başka şey söylüyorsa, hangisinin sözünü dinlesiniz?
Trajedi. Seks. Tutku. Kahkaha. Kıskançlık.




5 Eylül 2013 Perşembe

ÜKG Kapak Tanıtımı: Dublin Caddesi - Samantha Young

Dublin Caddesi , Goodreads'ta çok güzel puanlar olan, her okuyanın bayıldığı bir kitap. Yazarı Samantha Young'un yetişkin türünde yazdığı ilk eser olan Dublin Caddesi, bu yıl Eylül ayında ÜKG blog turunda sizinle olacak. Üstelik çok sevdiğimiz bir yayınevinden çıkıyor. DEXPLUS!!!   Dublin Caddesi yetişkinlere yönelik, eğlenceli, biraz dramatik harika bir aşk hikayesi. İskoç erkekleri sevenlere özellikle göz kırpıyoruz!


Samantha Young Samantha 29 yaşında, İskoç bir kitap kurdu. 2009 yılında Edinburgh Üniversitesinden mezun oldu. Üniversitede Ortaçağ tarihi eğitimi aldı. Üniversitedeki ilk yılında The Tale of Lunarmorte adlı hikayeyi buldu. Kendini bildi bileli yazıyor. Bir çok türde eser veriyor; aşk hikayesi, doğaüstü, şehir fantazisi, fantazi. Tarih ile oynayıp kendi hikayelerine entegre etmeyi çok seviyor ve eğitiminin yazmasına yardımcı olmasından dolayı çok mutlu.
  Twitter / Facebook / Blog



Samantha'nın Türkiyede çıkan kitapları:

 Kutsanmış Kan Kan Günlükleri 1
Geçmişin Kanı Kan Günlükleri 2
Gölgelerin Kanı Kan Günlükleri 3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...